2007. augusztus 8., szerda

Végül Gorka alapított új jobboldali párt

2007.01.31 11:27:53

Látod ez a baj forrása! Ha a T. választópolgárok nagy része elgondolkodna azon mit kap "eleinktől", s nem értelem nélküli szimpátia alapján voksolna, ezek a percemberkék nem tudnák megtenni azt amit akár most is csinálnak. Szvsz néphülyítés folyik fentről, s ez mindkét nagy tábornak jó. Előbb-utóbb ugyis váltogatják egymást, sorra kerül mindegyik, ott lent meg hagy csámcsogjanak egy-egy ledobott csontocskán. Ovi ott tévedett hogy kinevezte a táborát "polgárinak". Közben fogalma sincs hogy ez a kifejezés egy életszemléletet, világnézeti képet, magatartásformát, ethoszt, stb. takar (akkor tartaná magát hozzá, példát mutatna). A Fidesz ma sok minden csak nem polgári, a baloldal meg nem is volt az soha. Ma MO-n nincs számottevő polgárság, de vannak újgazdagjaink, törtetőink, harácsolóink, Globexeseink, Tocsikolóink, Kayáink, stb. De minden ország olyan "elitet" érdemel, amilyen. Egyébként itt akarom leélni az életemet, nem vágyom máshová, de kétségbeesetten látom hogy züllik szét az amit elképzeltünk '89-ben. Én nem erre szavaztam anno.


Egy párt alapításához min. 1-2 milliárd Ft szükséges. Nem gondolom, hogy Gorka úrnak és körének rendelkezésére éllhat ez az összeg. Pénz nélkül bárki alapíthat pártot, de annak értelme nulla.

Arra célra teljesen tökéletes, hogy a Fidesz válságát bizonygassuk....
Ügyes trükknek tartom az akciót, meg a médiafelhajtást körülötte.

Klubrádióban bontott zászlót.


Torgyán:
A volt kisgazdavezér is támogatná egy új jobboldali párt létrejöttét.

--------



Na vazze, ketten már vannak..:)))


torgyán és gorka- két férfi(?) , két párt...:))))
a klubrádióban-megbeszéljük.

2006. szeptember 15. 14:22

Torgyán József visszatért és elzavarna mindenkit

Alkotmányozó nemzetgyűlés összehívása, a politikai elit leváltása, új Alkotmány és Magyar Megújulás. Így lehetne címszavakban összefoglalni Torgyán József legújabb koncepcióját, aki mai sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: „zászlót bontottam és addig nem távozom, míg rendbe nem hozom az országot.


Új párt, új honlap, új újság, régi politikus

Szép idők. Régi idők. Torgyán azonban tartja magát, még 74 évesen is aktívan veti bele magát nemzetközi sajtótájékoztatójába. Aztán kiderült, elég lesz csak magyarul beszélni, mert a külföldi sajtó nem cuppant rá a hírre, hogy új párt alakult Magyarországon. Merthogy Torgyán József szeptember 12-én Magyar Megújulás Mozgalom néven politikai pártot alapított. Kiderült az is, hogy tizenhárman alapították a szervezetet, de annak – vezetője szerint legalábbis - "hatalmas tömegbázisa lesz".

Hatalmas telefonszámlája is lehet a lelkes érdeklődőknek, ugyanis Torgyán József nyilvános telefonszámot adott meg (06-70-3877-788), melyen minden hétköznap reggel 9 és 12 óra között személyesen várja a hozzászólásokat. A politikus a XXI. század vívmányait felhasználva honlapot is indít, de míg mozgalmának hivatalos bejegyzése nem történik meg, addig be kell érnünk a www.torgyanjozsef.hu -val.

---------



Van egy tippem: legalább kétszer annyi szavazatot fog kapni mint gorkasebestyéné..:)))))


"A Pető-Magyar Demszkíííj evtár féle puccs más tészta...
neki nem volt tere ott (sajnos)"


Na ja..:)))
Bukott az SZDSZ elnökeként, majd 1998-ig eltünt a sűllyesztőben...
Gyakorlatilag onnan hozta vissza a Fidesz...



"mikor kezdett savazni... amikor rájött..."


Hogyne..:)))
Tölgyessy 2002-ben a választások elött három nappal savazta a Fideszt a HVG-ben...
Majd azok után még volt pofája elfogadni a listás parlamenti helyüket és 2006-ig újra beülni, néma képviselőként, egyetlenegy hozzászólásnélkül, csak a ballib/hiszterolib médiában szólalt meg...
Majd 2006-ban mikor ebből a kényelemből nyilvánvalóan elegük lett éskihagyták, a dühe végképp elszabadult....



Ugyan kérem.
Valódi eszdéeszes.

"De milyen jól mutatott amíg kellet, liderális konzervatív értékek, meg amíg magyarázott, ((és esetleg tanácsot adott ((((kétes elfogadottsággal)))) aztán már nem kellet a díszlet, nem hozott eleget a konyhára... mehet..."



Tölgyesy?:))
Nos,tudtommal nem Orbán puccsolta meg az SZDSZ elnöki székéből, hanem petőivánká és tsai...:))
(ahogyan mécsimrét sem Orbán rángatta át a Köztársaság térre...)


És 1998-ban gyakorlatilag a semmiből került elő, és tudtommal megintcsak nem
kézifegyverrel kényszeritették őt a Fidesz parlamenti padsoraiba...
És 2002-ben aztán újra, akkor meg aztán végképp nem.
"Meghálálta".
Ült mint a kuka a parlamentben, és közben savazta pártját a ballib/hiszterolib médiában, a HVG-ben meg a Szabad Nép Szabadságban...


Hiába no, a magafajta eszdéeszes nem vész el csak átalakul...


"Apropó, Tölgyessy mi is volt a Fidesz-ben?"



Bukott SZDSZ -elnök.
Néma parlamenti képviselő.
Belső ellenség.
Dísz....

Segítsen a magyarokon a Nyugat!
- mondta Washingtonban Gorka biztonságpolitikai szakértő
Népszabadság • Horváth Gábor • 2006. november 17.
Sötét képet festett a demokrácia magyarországi helyzetéről vitéz Gorka Sebestyén. A Nagy-Britanniában született, de Magyarországon élő biztonságpolitikai szakértő a washingtoni Hudson Intézetben kéttucatnyi, felerészben magyar hallgató előtt ecsetelte, milyen brutálisan bánt a rendőrség október 23-án a békés tüntetőkkel. Gorka "alternatív" beszámolóját azért tartotta szükségesnek, mert "az európai hírügynökségek a kormány vonalát követték".

A jobboldali politikai intézetben Gorka felpanaszolta, hogy Magyarországon félelem uralkodik.Őneki a bébiszitterük nagyanyja könyörgött, ne foglalkozzon Medgyessy Péter múltjával, mert megölik. A tévészékháznál történtekről a szemtanú hitelességével állította, hogy csupán ötven huligán verekedett és gyújtogatott. Az október 23-i összecsapásokról azt állította, azért robbantak ki, mert a békés tömeg nem volt hajlandó hazamenni, és a rendőrök rájuk támadtak. Mint mondta, valamit ő is tenni szeretett volna, de neki kisgyerekei vannak. Tagadta, hogy az árpádsávos zászlónak köze lenne a nyilasokhoz.

Gorka "igazságbizottságok" felállítását javasolta a múlttal való szembenézésre, de hangsúlyozta, hogy senkit nem akar börtönbe záratni. Fájlalta, hogy a demokratikus változásokat támogató nyugati politikai szervezetek - például az amerikai Nemzeti Demokrácia Alapítvány - már kivonultak Magyarországról. Ekkor a hallgatóság egyik amerikai tagja megjegyezte, hogy ha a magyarországi demokráciával elégedetlen, körül kellene néznie, mi van másutt. Gorka ezzel együtt azt kérte, hogy a Nyugat ne hagyja magára az országot, és felpanaszolta, hogy milyen nehéz finanszírozni saját kutatóintézetét. Sólyom Lászlót is bírálta, aki szerinte nem kommunista, de "lavíroz", ráadásul a felesége egy volt vidéki pártfunkcionárius lánya. Végül egy kérdésre válaszolva az 1-től 10-ig terjedő skálán ötösre értékelte a demokrácia magyarországi helyzetét.

Gorka szerint a Fideszt még mindig az a hat egyetemi barát vezeti, akik annak idején antikommunista, de radikális baloldali szervezetként megalakították. A Fidesz "etatistább, mint Charles de Gaulle", hisz az "állam bácsiban", és nem volt valódi fordulata a konzervativizmushoz. A párt vezetőit Kádár gyermekeinek és amatőröknek nevezte, s úgy vélte, Kósa Lajos debreceni polgármester ki fogja hívni Orbán Viktort. A washingtoni magyar nagykövetség nem képviseltette magát az előadáson, mire Gorka Sebestyén megjegyezte, hogy a múlt héten, amikor Londonban mondta el ugyanezeket, a jelen lévő magyar diplomata elhagyta a termet.


"s úgy vélte, Kósa Lajos debreceni polgármester ki fogja hívni Orbán Viktort."



Hát, ez nem jött be..:))))
No sebaj, most a klubrádióban újabb három "törésvonalról" vizionált...:)))


Jut eszembe: Schmidt Mária most nem tiltakozik ?:)))))))))

Gorka háziíró volt a Fidesz házilapjában és a D-209 botrány idején a parlamenti vizsgálóbizottság Fidesz által delegált tagja volt



(1998, 2002) 2006 "óta tudjuk, hogy a nyilasok, nácik,fasiszták és bolsevikok között természetese átjárás van.." (lásd fidesz nevű egyzászlósketyvasz ) :))))))) igen ott aztán összenőtt minden....

nyihihi :D

Gorkát hogy Istenítette sok fideszes itten, amikor szkértet, meg nemzetbiztonságozott ((most látom már le van írva, mert nem a mi kutyánk kölyke, ill. az de elfajzott...))

menyjen csak eggyel több Miép-Jobbik-Megmentési Front... mittom én mi... ez lányegtelen még egy 1-2% pártocska...

ami érdekes Stumpf-Schmidt vonal, az erős lehet...
Orbán-Simicskó féle vonal, hiszen a vezér...
Pokorni gyengébb, de sokaknek elfogadható

és ott az sziámi iker/tükör párt ami most is meg van tűzdelve fideszesekkel a KDMP azzal mi lesz, kibe, ki olvad...

ja és ott az MDF még...

gyakorlatilag vna 50% aki ezek között oszlana meg...

szerintem Pokorninak nincs esélye sok, max 5%
Orbán (KDMP vel vagy nélküle) úgy 25-30%
Stumpfék (MDF?) úgy 5-15%
MDF úgy 5-10%
KDMP magában 2-5%

érdekes lesz az új népvándorlás... ha lesz...


...ma nem hasad már tovább...


egy zászló sok tábor előbb utóbb elvezet ide, főleg, ha gazdasági gondok is akadnak...
Stumpfék (MDF?) úgy 10-20%

"És a KLUBRÁDIÓ(!) kontra című műsorában jelentette be!:DD"




1945 óta tudjuk, hogy a nyilasok, nácik,fasiszták és bolsevikok között természetese átjárás van..:)))))))

Ime a legfrisebb:



A Kuruc.info bemutatja: Gorka új pártjának vezetői
2007-01-30. 22:52:14

Párttá alakulnak
Párttá alakulnak
Gorka Sebestyén a Klubrádióban jelentette be pártalapítási szándékát, neveket azonban nem árult el. Majd mi: a körülötte csoportosulók gyakorlatilag a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 néhány ügyvivője, azaz egyes Kossuth tériek.

Heteken belül megalapítják jobboldali pártjukat, mely a Fidesszel szemben kíván alternatívát felmutatni a jobboldalon – közölte a Klubrádióban Gorka Sebestyén. A Fejlődő Demokrácia és Nemzetközi Biztonsági Intézet igazgatója a Kontrában elmondta: azért teszik ezt, mert úgy látják, hogy a Fidesz csődöt mondott, és kizárt, hogy Orbán Viktor két elbukott választás után egy országgyűlési választást meg tudna nyerni, a jobboldali konzervatív szavazókat azonban nem lehet cserben hagyni. Erre válasz egy új jobboldali párt létrehozása – véli.

Nem fideszesek, azonban meghatározó jobboldali értelmiségiek keresték meg, akik viszont nem voltak kormányközelben az elmúlt 16 évben – mondta el Gorka Sebestyén. Hozzátette, korai volna elárulni, hogy konkrétan kik voltak a kezdeményezők, de a céljuk egyértelmű: egy új pártot létrehozni a jobboldalon.

Gorka Sebestyén úgy tudja, készülődnek más ilyen kezdeményezések is a jobboldalon. Elmondta, ismeretei szerint három érdekcsoportból áll a Fidesz felső vezetése, és ezek nem értenek egyet egymással, ebből lehet arra következtetni, hogy a Fideszből ki akarnak hasítani egy új pártot – mondta Gorka Sebestyén, a párt felső vezetéséből származó információira hivatkozva. A három érdekcsoportot akként írta le, hogy az egyik az „Orbán–Simicska" vonal, a másik a „Schmidt Mária–Stumpf István" vonal, akikről a Magyar Nemzet cikke alapján is sejthető, hogy feltérképezték a helyzetet, mit lehet kezdeni, a harmadik Pokorni Zoltán érdekköre, szerinte ez a leggyengébb.

Gorka Sebestyén elmondta, heteken belül megalapítják pártjukat, bárki jelentkezhet, aki nem ért egyet azzal, hogy csak egy párt van a jobboldalon, aki nem kompromittálódott az elmúlt 20 évben, és azonos értékeket, azonos jövőképet lát a kezdeményezőkkel. „Hamarosan berobbannak a közéletbe" – ígérte Gorka Sebestyén.

(Klubrádió, Kuruc.info)

--------------



Összenő elvtársak, ami

Gorka fasiszta.

„A legtöbb zsidó tisztában van vele, hogy ez egy történelmi zászló, így ha 100, a középkorból származó zászlót vonultatnának fel, köztük az árpádsávosat is, senkit nem is zavarna” – mondta Feldmájer Péter, Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (MAZSIHISZ) elnöke. „Azonban az, hogy a magyar zászló mellett kizárólag az árpádsávos zászlóval demonstrálnak, azt szimbolizálja, hogy a nyilaskeresztes mozgalom örököseinek tartják magukat, ami egyenlő a gyilkolással és tömeggyilkossággal” – fogalmazott.


A mostanában használatos és az eredeti árpádsávos zászló közti lényeges különbség, hogy a nyilaskeresztesek az összesen 5 piros és 4 fehér csíkból álló zászlójukon elhelyezték fekete vagy zöld színű emblémájukat, míg a napokban demonstrálók csak a 4 piros és 4 fehér csíkból álló zászlót használják, ha másért nem is, legalább azért, mert a nyilaskeresztesek emblémája a hatályos törvények szerint illegális, akárcsak a horogkereszt és a vörös csillag, míg a piros-fehér csíkos zászló nem ütközik törvénybe. Így tehát nem lehet egyértelműen megállapítani, hogy az árpádsávos zászlókkal demonstrálók mit akarnak kifejezni, hogy a náci tömeggyilkosokkal szimpatizálnak-e.
A magyarországi jobboldalt érő kritikákra reagálva Gorka Sebestyén, a Fejlődő Demokrácia és Nemzetközi Biztonsági Intézet ügyvezető igazgatója elmondta, hogy szerinte a zászlólengetők „könnyű célpontnak bizonyulnak, hiszen hogyan tudnák bebizonyítani, hogy nem fasiszták”. Érvelése szerint, ha 800 év történelmét egy 18 hónapig tartó fasiszta rezsim el tudja ferdíteni, akkor ezzel elveszítjük a megfelelő történelmi perspektívánkat is.

Nem fideszesek, azonban meghatározó jobboldali értelmiségiek keresték meg, akik viszont nem voltak kormányközelben az elmúlt 16 évben – mondta el Gorka Sebestyén.

Érdekes jobboldali értelmiségiek lehetnek az ilyenek. Akár kormányközelben is lehettek, 16 évvel ezelőtt?


"Ezzel együtt persze lehet, hogy igazad lesz és tényleg nem lesz ebből a próbálkozásból semmi,"


Semmi baj..:)))
Ezt márúgysem lehet alulmúlni, gorkasebestyén a legjobb esetben is csak szorosan egyenlíthet...:)))))))))


A választás legnagyobb lúzerei: akikre senki nem szavazott

* Tamás Bence Gáspár

2006. október 11., szerda 14:53


Tizenhárom jelöltre senki nem ikszelt az önkormányzati választáson. Se rokona, se ismerőse, se senkije. Nulla szavazatot jellemzően a közepes méretű városokban lehetett gyűjteni, itt alakultak ki ugyanis a legkisebb, 500-1500 fős választókerületek.

A legtöbb nullás jelölttel a kisebbségi pártok, a helyi civil szervezetek és a leáldozóban lévő pártok (Centrum, MIÉP) szolgáltak, de akadt nullás az MSZP-SZDSZ koalíció színeiben is, hogy az MDF-ről ne is beszéljünk. Csak a Fidesz volt az egyetlen párt, amelynek minden egyes jelöltjére legalább 10-nél többen szavaztak. (A nullások teljes névsorát a szavazógépben böngészheti!)
A jegyző sztornózott

"Elég jó kampányt folytattunk, jó volt a szervezés, de kiszivárgott a Gyurcsány-beszéd, és az emberek inkább arra szavaztak, ami a médiában folyt" – vall a kezdeti jó kilátásokat végül tragédiává változtató eseményekről Tolnai Dávid, aki Kőszegen indult az MSZP-SZDSZ színeiben egy koalíciós megállapodás miatt a 10-es választókerületben, Kőszegfalván.

A 24 éves Tolnai tíz éve döntötte el, hogy baloldali politikus lesz. Még 1996-ban a BIT-ben (a Baloldali Ifjúsági Társulásban) kezdett, és kitartóan követve névváltoztatásokat a Fibisz után jelenleg a Fib (a Fiatal Baloldal) emelkedő csillaga. Fiatal politikusként először érezte a bukás keserű ízét.

"Aki tudálékos cinizmussal vagy összeesküvés-elmélettel akarja letudni GS-t "


Aha.
Vagyis csak simán elmebeteg?:)))
Lehetséges.
Bár ha egy induló " jobboldali párt" a klubrádióban "bont zászlót".ráadásul úgy hogy a párt neve is titkos,meg létrehozói is, viszont minden amit róla lehet tudni meg "programjáról"hogy
"Gorka egyértelművé tette, pártja a Fidesszel szemben határozná meg magát."

:))))
azért valljuk be,ez a csak sima elmebetegség változatát némileg gyengíti....


"Gorka Sebestyén saját magán kívül mást nem nevezett meg, de azt elárulta, "meghatározó jobboldali értelmiségiek keresték meg" a pártalapítás gondolatával. "



Ühüm..:)
Fellelkesedve gorkasebestyén frenetikus 2006 októberi önkormányzati választási eredményei láttán,eme konspirációs okokból meg nem nevezett értelmiségiek úgy döntöttek, gorka a mi zálogunk, vagy ő vagy senki..:)))


Lehet hogy ezen "értelmiségiek" megegyeznek a gorkainstitute alkalmazottaival, egy darab feleseggel és egy darab bedolgozó egyetemistával?:))))))

"De még ha veszít is, legalább azt csinálja, amiben hisz. És ez sem feltétlen megvetendő."

Mélyen igaz. Az indiánok is inkább tisztelték az elmbetegeket.


A Fidesz csődje miatt heteken belül megalapítják jobboldali pártjukat, jelentette be Gorka Sebestyén, a Fejlődő Demokrácia és Nemzetközi Biztonsági Intézet igazgatója a Klubrádióban. Gorka egyértelművé tette, pártja a Fidesszel szemben határozná meg magát.
A bejelentést azért fogadta nagyobb figyelem, mert néhány héttel ezelőtt a Magyar Nemzetben álnéven Orbán-ellenes szervezkedéssel vádoltak meg több jobboldali szakembert, politikust. A cikk szerzője Áder Jánosról azt állította, hogy "bizonyos feltételek" teljesülése esetén szerepet vállalna egy új, az Orbán Viktor vezette Fidesszel konkuráló párt vezetésében.
Schmidt-Stumpf
A cikk tényként szögezte le, hogy a rivális pártot a Terror Háza Múzeum igazgatója, Schmidt Mára szervezi, és ennek érdekében az elmúlt hetekben megbeszéléseket kezdeményezett a Fidesz politikusaival, polgármestereivel. Ezzel gyakorlatilag megegyező tartalmú álláspontot közvetített most Gorka is, aki kizártnak tartja, hogy két elveszített választás után Orbán Viktornak esélye lenne 2010-ben nyernie.
Gorka Sebestyén saját magán kívül mást nem nevezett meg, de azt elárulta, "meghatározó jobboldali értelmiségiek keresték meg" a pártalapítás gondolatával. Gorka Sebestyén hasonló pártalakítási kezdeményezésekről is tud a jobboldalon.
Az igazgató három érdekcsoportról beszélt, amely a Fideszen belül határozott alakot ölt. Ezek nem értenek egyet egymással, "ebből lehet arra következtetni, hogy a Fideszből ki akarnak hasítani egy új pártot", mondta Gorka Sebestyén, a párt felső vezetéséből származó információira hivatkozva.
Pokorni is lázadni próbál?
A három érdekcsoport az Orbán –Simicska Lajos, a másik a Schmidt Mária – Stumpf István vonal, a harmadik Pokorni Zoltán érdekköre. Gorka szerint ez utóbbi a leggyengébb. A Magyar Nemzet tavaly tavasszal szintén a véleményoldalon már megtámadta Pokorni Zoltánt, akit nem sokkal később Orbán Viktor megvédett. Ugyanakkor a Fideszből származó információink szerint a Magyar Nemzetben a Fidesz ügyeit érintő cikkek a Nemzetben közvetlenül szerepet nem vállaló, de azt informálisan azért kézben tartó Simicska Lajos véleményét tükrözik.
Gorka Sebestyén és köre vár mindenkit, aki aki nem ért egyet azzal, hogy csak egy párt van a jobb oldalon, aki nem kompromittálódott az elmúlt 20 évben, és azonos értékeket, azonos jövőképet lát a kezdeményezőkkel
A szeptember 18-19-i és az október 23-i események szemtanújaként egyértelmű számomra, hogy a legnagyobb ellenzéki párt végzetesen célt tévesztett. Valamilyen ismeretlen betegség megbénította, így nemcsak arra volt képtelen, hogy megnyerje a két legutóbbi parlamenti választást, de egyáltalán nem tudott a Gyurcsány-kormány keltette politikai, legitimációs és gazdasági válságra sem választ adni. Mi több, a párt egységének fenntartása érdekében az ötvenes évekre emlékeztető politikai módszereket kezdett alkalmazni. És ha ez még nem lenne elég, támogatta egy igen sajátságos szemléletmód elterjedését a konzervatív sajtóban, ami egyszerre Amerika-ellenes, orosz-barát, és hihetetlen módon a latin-amerikai proto-marxista rezsimekkel rokonszenvez. Hol van a nyolcvanas évek antikommunista Fidesze? Hol van a kilencvenes évek Fidesze? Bármelyik jobb lenne a jelenlegi zűrzavarnál.
Vezető Fideszes politikusok állították, hogy a miniszterelnök csalással nyert a választásokon. (Ugyanezt mondta Stumpf István és Kövér László is a 2002-es vereség után.) Egyértelműen kijelentették, a kormány felelős azért, hogy ártatlan embereket vertek meg az 1990 óta legfontosabb nemzeti évfordulón. Hogyan reagált erre a Fidesz, és vezetője, Orbán Viktor? Elkezdett aláírásokat gyűjteni egy népszavazásra. Hány népszavazást tartottak Magyarországon 1990 óta? És hánynak volt meghatározó jelentősége? Miközben október 23-án a zsinagóga közelében álltam – jobbra tőlem könnygázgránátok és gumilövedékek röpködtek, balra tőlem a párt vezetője egy újabb aláírásgyűjtést jelentett be – úgy éreztem, mintha egy Monty Python jelenetben lennék. Mások még sötétebben látták, ők inkább egy George Orwell regényben érezték magukat. És itt elérkezünk Schmidt Mária ominózus Jones gazda utalására a Népszabadságban: „Hazánk széteső félben van. Nagy a felelősségük azoknak, akik a közmegegyezés utolsó lehetőségeit is elszalasztanák, csakhogy Jones vissza ne jöjjön. Nem fog. De Gyurcsány még itt van” (Orwell Állatfarm c. regényében hangzik el: „azt ugye nem akarjátok, elvtársak, hogy Jones visszajöjjön?)
A konstruktív kritikát és nyílt vitát tisztelő, demokratikusan működő pártban ez nem jelentett volna problémát. De mi volt a válasz? A Fideszben Orbánnal és Simicska Lajossal azonosított hatalmi csoporthoz közelállók úgy döntöttek, a kritikára rágalomhadjárattal kell válaszolni, ezért a nemrég megözvegyült Schmidt Máriát, a Terror Háza igazgatóját álnéven támadta a Magyar Nemzet. Kiderült persze, hogy Horváth Zsolt szerző nem létezik. Zavarba jött-e a Nemzet vagy a Fidesz? Úgy tűnik, nem. Talán ez az egyetlen „konzervatív” újság a világon, amely magasztalja Putyin elnököt és a leninista Hugo Chavezt, miközben George Busht rosszabbnak tartja, mint amilyen Szaddam Husszein valaha volt. Nem könnyű felismerni, melyek a lap mozgatórugói. (Miről fog szólni a következő cikk? Arról, milyen nagyszerű hely Észak-Korea?)
Könnyen előfordulhat, hogy az idén akár három új párt is alakul a jobboldalon. Az egyik csoport engem is felkeresett, készen áll felelősen foglalkozni azokkal az égető kérdésekkel, melyekkel a Fidesz, úgy látszik, nem törődik. (A félreértések elkerülése végett nem a „Schmidt-Stumpf csoport", ha „Horváth úr” netán olvasná a cikket.) Én személy szerint ezt jó dolognak tartom. A politika nem csak két párt nézeteiről szól. Ha hiszünk a demokráciában, nem uniformizálhatjuk egy párt identitását.
Az utóbbi hónapokban írásaimmal megpróbáltam felhívni a regnáló kormányfőt egy történelmi tényre: a forradalom azért forradalom, mert nem lehet előre megjósolni. Most - úgy érzem, - a mi politikai oldalunkat kell figyelmeztetnem. Tizenhat év és két bukás után itt az idő a megújulásra. Orbán Viktornak tudomásul kellene vennie, mi történt legutóbb a nagyhatalmú Edmund Stoiberrel Bajorországban. Mindenható vezetőből néhány nap alatt kegyvesztett lett. Talán itt az ideje a méltóságteljes távozásnak. Máskülönben utolérheti a „Stoiber-effektus”.
Ha az elkövetkező Fidesz kongresszuson nem történik változás, nem nehéz megjósolni: a következő választást a szocialisták nem fogják megnyerni, de Orbán Viktor sem. Olyasvalakire van most szükségünk, aki többek között véget vet a jelenlegi áldatlan állapotnak, amelyet a parlamentet körbevevő kordon jelképez. Államférfira van szükségünk. Magyar jobboldal, ébresztő!
Itt egy másik...:)))))))) Hiába no,ha egy üzlet:



Kiváló MIÉP-esek a Hamaszban (sic!)folytatják

Ifj. Hegedűs Loránt új zászló alatt

A MIÉP-ből kizártak és kiábrándultak már számos szervezetet hoztak létre az idők során. Most, az elvileg márciusban sorra kerülő tisztújítás reménytelensége miatt – hiszen Csurka István várhatóan ismét bármi áron újraválaszttatja magát – ifj. Hegedűs Loránt református lelkipásztor vezetésével új politikai szervezet alakult Hamasz rövidítéssel, mely országjárásba is kezdett.

Keresztény erkölcsi alapokon álló, radikális nemzeti szervezetként indult útjára Sopronban zászlóbontó nagygyűlésén a Hazafias Magyarok Szövetsége. A Hamasz elnöke, ifj. Hegedűs Loránt bejelentette: céljuk a magyarság megmentése. A szervezők és a rendezők a trianoni területcsonkításra is emlékezve választották helyszínül Sopront, amely a népi ellenállásnak köszönhetően maradhatott az ősi hon tulajdona. (A soproni és a környékbeli népfelkelések és az Õrvidék keleti részének visszaszerzése a Rongyos Gárda tagjainak köszönhető.) A Hamasz egyik tisztségviselője, Sárdy Barbara, a MIÉP korábbi nagygyűléseiről ismert énekesnő külön is megemlékezett a magyar hősökről.

Sárdy egyébként politikusként is Csurkáék erős embere volt, a MIÉP színeiben országgyűlési képviselőjelöltként a soproni időközi választásokon 2004-ben 4,73%-ot, 2005-ben 3,01%-ot ért el. (A csökkenő tendencia persze folytatódik: 2006-ban az általános országgyűlési választásokon a Jobbikkal – mely párt 2004-ben Sopronban 1,24%-ról startolt – együtt is csak 2,68%-ot ért el, de még ez is bőven az országos és főleg a vidéki harmadik utas jelöltek átlaga felett volt.)


Az új, országos szervezet elnöke, ifj. Hegedűs Loránt a politikai programjukban szereplő nyomásgyakorlás témakörét kifejtve rámutatott arra, hogy a romlott és tisztességtelen politikai elitet, a sajtót és a pénzügyi hatalmasságokat célozzák meg hazánk megmentése érdekében. A református lelkész ismertette, hogy a Hamasz elfogadhatatlannak tartja, éppen ezért nem tartja kötelező érvényűnek a toldozott-foltozott alkotmányunkat, mert a hatalom is ugyanezt teszi. A céljaikról szólva kiemelte, hogy a közeljövőben minden megyébe szeretnének eljutni, március 15-én pedig budapesti éhségmenetet szerveznek.


"Dávid Ibolyát is le akarták savazni, "



Ez igaz?:))
Uram ne hagyj el, csak nem ma, gyurcsanyo ui látogatásakor?


Vagy még korábban, a gonosz leisztinger?
Vagy visszakövetelik most a sorstalanság Barbalics producer sógor által nyomtalanul elsíbolt millirádot?

"Nagyon idegesít egy lehetséges vetélytárs!"



Na vazze, ennél még a melnyikov, a szabóalbert, a bácsfidiána, a budaházi
meg a torockai, de még a csurka/papolczi vagy kovácsdávidék is nagyobb "vetélytársak"..:))



Most képzeld el, mikor a Fideszben csalódott szavazókk felsohajtank: na , már mióta vártunk gorkasebestyénre, ő a jövőnk záloga, országunk megmentője..:)))))

És hosszú tömött sorokban vonulnak az urnákhoz..:)))))


"Egyébként meg nem az a lényeg, hogy ki hogy adja le a hírt, hanem, hogy mi a hír. A hír pedig az, hogy Gorka pezseg. :)"


gorka már régóta pezseg, novemberben még Washingtonban szórakoztatott vagy kéttucat szerencsétlent hogy Kósa kihívja Orbánt a pártelnökségért, ez tuti..:))))


Most meg a Demokratában és a HVG-ben meg a Klubrádióban "pezseg".
Hadd pezsegjen, egy elmebeteg pezsgővel több vagy kevesebb mit számit, láttunk már vajnaiattilától munkáspárt2006-ot vagy bánkkattila féle kisgazdapártot is:))))

Hanem hogy mi a hír.
Az láthatóan más és más.:))
Én csak erre voltam kiváncsi...


"Jelenlegi Fidesz-vezető nincs az alapítók között, de szívesen várják őket bizonyos feltételek mellett. "Nem lesz köztünk olyan vezető, aki résztvett az elmúlt húsz év borzalmas politikai folyamataiban.""


Hm...
Itt van toloda "másképp szóló híre":




Heteken belül megalapítják jobboldali pártjukat, mely a Fidesszel szemben kíván alternatívát felmutatni a jobboldalon – közölte a Klubrádióban Gorka Sebestyén. A Fejlődő Demokrácia és Nemzetközi Biztonsági Intézet igazgatója a Kontrában elmondta, azért teszik ezt, mert úgy látják, hogy a Fidesz csődöt mondott, és kizárt, hogy Orbán Viktor két elbukott választás után egy országgyűlési választást meg tudna nyerni, a jobboldali konzervatív szavazókat azonban nem lehet cserben hagyni. Erre válasz egy új jobboldali párt létrehozása – mondta.

Nem fideszesek, azonban meghatározó jobboldali értelmiségiek keresték meg, akik viszont nem voltak kormány közelben az elmúlt 16 évben – mondta el Gorka Sebestyén. Hozzátette, korai volna elárulni, hogy konkrétan kik voltak a kezdeményezők, de a céljuk egyértelmű: egy új pártot létrehozni a jobboldalon.
Gorka Sebestyén úgy tudja, készülődnek más ilyen kezdeményezések is a jobboldalon. Elmondta, ismeretei szerint három érdekcsoportból áll a Fidesz felső vezetése, és ezek nem értenek egyet egymással, ebből lehet arra következtetni, hogy a Fideszből ki akarnak hasítani egy új pártot – mondta Gorka Sebestyén, a párt felső vezetéséből származó információira hivatkozva. A három érdekcsoport akként írta le, hogy az egyik az „Orbán –Simicska" vonal, a másik a „Schmidt Mária – Stumpf István" vonal, akikről a Magyar Nemzet cikke alapján is sejthető, hogy feltérképezték a helyzetet, mit lehet kezdeni, a harmadik Pokorni Zoltán érdekköre, szerinte ez a leggyengébb.
Gorka Sebestyén elmondta, heteken belül megalapítják pártjukat, bárki jelentkezhet, aki nem ért egyet azzal, hogy csak egy párt van s jobb oldalon, aki nem kompromittálódott az elmúlt 20 évben, és azonos értékeket, azonos jövőképet lát a kezdeményezőkkel. „Hamarosan berobbannak a közéletbe" – ígérte Gorka Sebestyén.
http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=42482

Most akkor, tekintettel a topic címére is:))), kérdem én tisztelettel, ki hazudik/hazudott:



- 1. Toloba (akinél ez a Fidesz-vezető rész "hiányzik"

-2. Deg. Bocsinka a másik topicban( ahonnan én ezt másoltam).

-3. Klubrádió

-4. gorkasebestyén.

-5. Mindenki



Mert az hogy gorkasebestyén Fideszen, MDF -en ( MIÉp ,Jobbik szó nincs)
kivül pártot alapit..:))
Az ugye ki nem szarja le..:)))


"Jelenlegi Fidesz-vezető nincs az alapítók között, de szívesen várják őket bizonyos feltételek mellett. "Nem lesz köztünk olyan vezető, aki résztvett az elmúlt húsz év borzalmas politikai folyamataiban.""


Aha. Sikerszaga van, az hétszentség..:)))))



"Valódi, nyitott, szabad piacgazdaságot képviselő jobboldali pártot szeretnénk, amely fellép a tiszta kezek politikája mellett." Kérdésünkre Gorka Sebestyén elmondta azt is, hogy az MDF-et is képtelennek tartja arra, hogy a jobboldal markáns erejévé váljon. "



MDF is kipipálva (ez megkönnyebülés).


Miép,Jobbik, Nemzeti Front és egyéb tisztakezüek?
Őket már le sem szarják?:)))


Új jobboldali párt létrehozását jelentette be Gorka Sebestyén biztonságpolitikai szakértő a Klubrádió élő műsorában. Mint elmondta, akár hónapokon belül megalakulhat az új, "valóban jobboldali" formáció.
Gorka Sebestyén, a Fejlődő Demokrácia és Nemzetközi Biztonsági Intézet ügyvezető igazgatója a Hírszerző kérdésére elmondta: évek óta foglalkoztatja egy új, szabadelvű-konzervatív, szabadpiaci párt alapításának a gondolata, mivel úgy látja, a Fidesz "cserbenhagyta" a jobboldalt, és valójában baloldali politikát folytat.
Jelenlegi Fidesz-vezető nincs az alapítók között, de szívesen várják őket bizonyos feltételek mellett. "Nem lesz köztünk olyan vezető, aki résztvett az elmúlt húsz év borzalmas politikai folyamataiban."
"Valódi, nyitott, szabad piacgazdaságot képviselő jobboldali pártot szeretnénk, amely fellép a tiszta kezek politikája mellett." Kérdésünkre Gorka Sebestyén elmondta azt is, hogy az MDF-et is képtelennek tartja arra, hogy a jobboldal markáns erejévé váljon.

Nincsenek megjegyzések: