2007. augusztus 8., szerda

Mi ez a hűhó a Prikkel-hp-ral?

2007.02.01 10:04:06

Kik ők (mondjuk a házukat látva, van némi elképzelésem...), hogy napok óta vezető hír az eltűnésük a médiában?
Azért őrzik a bizonyítékokat, hogy majd adott esetben ezek átadásával saját előnyhöz jussanak! Van, aki évekkel előre gondolkozik, pénzt ad az ilyen tárgyakért, információkért! Nem mondod komolyan, hogy a rendőrség csak úgy megtalál elásott dolgokat az erdőben!
A bűnözők saját "titkosszolgálattal" rendelkeznek, nagy az adatbázis, mindenkiről gyűjtenek mindent - szó szerint - még az átlagemberekről is, majd aztán helyzetbe hozzák ezeket a balekokat, de már zsarolni is tudják őket! Ki ne örülne, ha egyik rég nem látott cimborája, volt osztálytársa stb. felkeresné egy jó üzlettel! Könnyű a horgot bekapni, aztán nincs visszaút. Az átlagember zsarolt helyzetben olyan, mint egy kisiskolás, a legapróbb, hülyeséggel zsarolni lehet!

De akkor kinek a maradványai vannak a kocsiban? Nem is beszélve arról, hogy a bujkálás többe kerül és sokkal nehezebb, mint ha megadták volna a tartozást!
Valószínű olyasmit kértek Tőlük, amit nem teljesíthettek valamilyen oknál fogva, vagy megingott a bizalom bennük! Tudhattak valamiről az biztos!
Hallottunk ilyesmire utalást az utóbbi hónapokban más üggyel kapcsolatban is, csak ott más volt a "bünti", még él a házaspár!
Egy ismerősömmel - családi, baráti segítségként! - 90 milliós tartozást akartak aláiratni, több órán keresztül győzködték, először barátságosan mondták"hidd el, ez csak egy papír, nem kéri ezt soha senki tőled stb.", majd amikor látták, hogy nem megy, a család "biztonságával" kezdték zsarolni, megfélemlíteni. Hiába az ellenállás, van, akinek nem lehet nem-et mondani, bünhődnek azóta is!
Olyan antiszociális, narcisztikus, pszichopata emberekhez került hatalmas pénz, hogy jaj nekünk! A politikusok nagyot tévedtek, amikor köztörvényeseket strómannak kezdtek használni, a fejükre nőttek - de a mienkre is!+


A Prikkel-ügy megoldására született legújabb variáció a korábbiaknál is merészebb következtetéseket fogalmaz meg: e szerint Prikkelék élnek! Azaz: Prikkel Tamás és felesége megrendezték a saját halálukat, miután a férfi egyik régi üzlettársa megzsarolta őket. Mégpedig azzal, hogy a kilencvenes évek közepén Prikkel belekeveredett egy olajügybe, amit csak úgy úszott meg szabadlábon, hogy helyette más vitte el a balhét, akinek a mezőszilasi vállakozó cserébe anyagi kompenzációt ígért, ám erről később megfeledkezett. Ez a verzió arról szól, hogy az egykori csalódott üzlettárs - immár szabadlábon - az utóbbi időben életveszélyesen megfenyegette Prikkelt, aki egy előre megrendezett, látványos "ál kettős gyilkossággal" próbálta becsapni a haragosát. Valójában viszont - állítják azok, akik ebbe a variációban hisznek - a feleségével együtt külföldre menekült.

Ehhez képest a másik kacsalap tök ellentétes verziót nyomat:))

"A bűncselekménnyel kapcsolatban elsőként begyűjtött 25 éves mezőszilasi ifjabb N. József 10-15 millió forinttal tartozott Prikkel Tamásnak. A gumis vállalkozó műhelyének felvirágoztatására kért kölcsön, fedezetül a házát ajánlotta Prikkelnek. A család kiirtásának azonban más lehetett az igazi oka, N. Józsefet pedig csak csalinak használták.

A Színes Bulvár Lap információja szerint életveszélyes fenyegetés hatására hívta házához ifjabb N. József Prikkel Tamást. A fiatalember azzal az ürüggyel telefonált a vállalkozónak, és jelölte meg találkozásuk helyéül saját háza udvarát, hogy megadja a több mint tízmilliós tartozását. Ezután a fiatalabb N. József és édesapja kénytelen volt saját udvarán végignézni, ahogy a párt autójukkal együtt elrabolják. Azt is megtudtuk, hogy apának és fiának az elrablást követő időszakra alibije is van."

( http://www.szinesbulvarlap.hu/index.php?cpage=412 )


A "fehérgallérosnak" nevezett köztörvényesek néha elfelejtik, hogy ők már "fehérgallérosok"! Előjönnek a régi reflexek - felrobbantás, felgyújtás, kinyírás!
Hiába nyilatkozta a Nemzeti Nyomozóiroda, hogy a régi "olajosok" ma már beilleszkednek a legális üzleti életbe stb... egyszerűen nem megy! A legális profit nem elég, adót meg nem képesek fizetni, mert fizikailag rosszul lesznek. Ezek a bűnözők embertársaikat nem is veszik emberszámba, ha kikészítenek valakit nem éreznek semmit, csak egy "köcsög véglénnyel" számoltak le, ráadásul "csak" megrendelők, az ő kezükhöz - szerintük - nem tapad vér, és ezt még büszkén hirdetik is!
Egy kis idézet a szeptemberi eseményekkel kapcsolatban, érdekes lehet:

"A napilap szerint a Budapesten zajló spontán tüntetésekre egy idõ után rátelepült egy szervezett bûnözõi csoport, amely szélsõséges elemeket használ fel arra, hogy megdöntse a fennálló államrendet, és egyre nagyobb káoszt okozzon. A lap egy titkos NBH-jelentésre hivatkozik, amelyben az áll, hogy „hétfõig még spontán tüntetések zajlottak a fõvárosban, a keddi zavargások hátterében azonban már egy piramisszerû, jól felépített szervezõdés fedezhetõ fel, amely többek között köztörvényes bûnözõkbõl áll, és részben kapcsolódhat a szervezett bûnözéshez.
Olyan szervezett bûnözõi csoportok által felhasznált szélsõséges társaságokról van szó, „amelyek terveket szõttek többek között a Parlament elfoglalására, és olyan félkatonai jellegû szervezetekkel állnak kapcsolatban, amelyeknek komoly szervezési tapasztalatuk is van. Felmérték például a fõvárosban fellelhetõ fegyverboltokat, akciót terveztek a honvédelmi tárca épülete ellen, és vidéki akciókkal igyekeztek decentralizálni a rendõrség tevékenységét. Szakértõk szerint az ügyben felmerülhet a külföldi titkosszolgálatok érintettségének vizsgálata is.”
Nemrég a Magyar Nemzet elsõként közölte a Jane’s Intelligence Review címû tekintélyes londoni szaklap információit arról, hogy az utóbbi években megerõsödött Magyarországon a magyar maffia. A cikk szerint hatalmuk megerõsítése érdekében a bûnszervezetek tagjai a politikai és gazdasági elitbe épültek be, hogy legalizálják a jövedelmeiket. A riválisok kiszorítása érdekében ugyanakkor erõszakos cselekményekre készülnek Magyarországon. Az újság szerint a magyar maffia egyre inkább az úgynevezett fehérgalléros bûnözésben érdekelt, és a hatalmát, befolyását kezdi kiterjeszteni az egész magyar társadalomra. Gazdasági társaságaikon keresztül nemcsak pénzmosást végeznek, hanem igyekeznek részt venni a magyarországi európai uniós beruházásokban is.
Vajon kik lehetnek ezek a fehérgalléros bûnözõk?"

Ha jól emlékszem, ilyen gyorsan csak Boros Tamás felrobbantásáról értesülhettünk 1998 júliusában. Igaz a család DNS vizsgálatot kért, annyira szénné égett Boros, de a hírekben már név szerint említették röviddel a robbantás után. Meg is jegyeztük a rendőrségi hírt hallgatva: "Na, ilyen gyorsan csak az tudhatja,hogy kit robbantottak aki csinálta, vagy megrendelte!" Azóta is sokat gondolok erre, talán igazunk lehetett.
Az előző nagy hírnél 1997 februárban, amikor Fenyőt a saját kocsijában fejbelőtték, órákig nem mondtak meg, ki az áldozat! Érdekes nem? Nem véletlenül szellőztették meg a házaspár eltűnését, tudatos dolog ez!!

Nincsenek megjegyzések: