2007. augusztus 4., szombat

Kóka és az ÁFA

2007.06.09 15:35:56

Gyakorlatilag megnevezték Ibolyáék Kókát, ill. adjutánsát, aki a fizetést intézte. Ha a hétfői parlamenti ülésen ez beigazolódik (oknyomozó ballib sajtó hajrá), akkor borul a koalíció. Mert a szadesz elnöke tarthatatlan lesz. Pitiáner milliárdosok.... APEH meg megtalálta és megbüntette a vendéglőst!!!! A vendéget meg nem!!!

Európai makrogazdasági hatások

A 2001. decemberi római EUROCONSTRUCT konferencia a világgazdaságban, 2000-2001-ben végbement recesszió gyors leküzdésében bízott. A gyors javulásba vetett optimizmus mára elhalványult, a dublini előrejelzések lassúbb felfelé menetre számítanak. A világgazdaságot áttekintve a legkevésbé Japán kilátásai bíztatóak, mind az USA, mind Európa növekedése (GDP) 2003-2004-ben évi 3 százalék körül alakulhat. Ezzel szemben a munkanélküliség alakulásában Európa kilátásai nem a legjobbak, 2003-2004-ben a munkanélküliség az USA-ban 5,3, Japánban 6, Európában viszont közel 7,5-8 % körül alakulhat.

RECESSZIÓ!
http://archivum.epiteszforum.hu/holmi_detailed.php?mhmid=1630

Orbán kormány alatt az EU csatlakozó országok közt gazdasági éllovasok voltunk, a közgazdászok 2007 euróbevezetlési céldátumot emlegettek. Kövér azt mondta, hogy az ország gyarapszik, és akinek ez nem tetszik az menjen le a pincébe és akassza fel magát. Erre nekiáltak a toleránsak kötéllel a nyakukban tüntetni.
Így a hatalmas gazdasági hiány és gazd. versenyképességünk visszaesése után már megértem miért oltatok kiakadva az akasztós beszéden. Nem tetszett anno hogy gyarapszik az ország és ezért éreztétek, úgy hogy a Kövér által javasolt alternatíva - a pincében való öngyilkosság számotokra nem megfelő. De ezért lelakni és leamortizálni egy országot?!

Kóka nem a szivem csücske.
Sőt!

Vannak közöttük, akik címeres gazemberek.
A mi Jánosunk egy ilyen díszpéldány.
Emlékszem, amikor az állami csöcsön lógásról hablatyolt, ő aki abból
lett milliárdos hogy a haverok betolták a MATÁV és Hírközl Min közé. (Sulinet)

Nincsenek megjegyzések: