2007. augusztus 18., szombat

Egyelőre marad a 13. havi nyugdíj

Egyelőre marad a 13. havi nyugdíj



2006.07.19 09:19:48


A kormány egyelőre nem tervezi a 13. havi nyugdíj megszüntetését vagy módosítását. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úgy fogalmazott: ha szíjat hasítanak a hátából, akkor sem fogja feladni a 13. havi nyugdíjat, csak azért, hogy megtakarítsunk. Augusztonivuts Mária közgazdász egyetért a miniszterelnökkel, fontosnak tartja, hogy továbbra is kiálljon az idősek mostani jövedelemszintjének legalább a fenntartása mellett. A 13. havi nyugdíj megszüntetése ugyanis 8,3 százalékos értékvesztést jelente, ami az áremelkedés és az infláció miatt sem lenne időszerű. Palócz Éva, a Kopint Datorg kutatási igazgatója viszont az államháztartási hiányt és az egyensúly megteremtésére hivatkozva úgy látja: csak a rászorultak számára indokolt a juttatás. Szeinte a közelmúltban nyugdíjba vonulók ellátása már nem indokolja a plusz támogatást. A korábban nyugdíjazottak közül viszont sokan nagyon rossz körülmények között élnek. Álláspontja szerint a korménynak csak a rászorultakat kellene segítenie úgy, hogy bizonyos jövedelemhatár fölött már nem járna a 13. havi ellátás.

-------



Ojvé elvtársak...:)))))


Csákabonyi elvtárs & Bolgár "belecsapunk a spermába" György&hitgyülis ATV
betelefonáló nyugdíjasai most bizonyára észrevették a pártlap finom célzását: egyelőre....:)))))))

És lehet tippelni: mikor hasítanak Gyurcsányo Ui hátából szíjat...:))))



Nem Fekete itt a gond, hanem az, hogy ami működött és jó volt, azt is szétverték ellopták. Meg az , hogy stabil felvevő piacokat basztak el, pusztán gőgből...


Nekem gyurcsibohóccal az a bajom, hogy egyértelműen látszik rajta, hogy nem az ország dolgával törődik, hanem a maga hatalmával. Az országos dolgokhoz nem ért, nem is fog érteni, nem érdekli, csak a hatalom. és ha ehhez át kell verni egymillió embert, akkor átveri, ha ki kell nyomni 1000 milliárdot szavazatvásárlásra, akkor kinyomja, és nem nézi, van-e rá pénz. És aztán a megvásárolt hatalma árát gátlástalanul rámterheli. Ez nem Gyurcsány-fóbia, ezt egyszerűen nem veszi be a gyomrom, akárki is játssza el velem. Gyurcsihoz az egésznek annyi köze van, hogy most épp ő játssza el nekem a bazári majmot. Érthető?

Nincsenek megjegyzések: