2007. augusztus 7., kedd

Kapolyi minimálbéren

2007.02.02 10:46:16

Ha nem fizeted, akkor be kell jelenteni az Apehnak, ami után könnyen vizsgálhatnak, tehát, ha szántszándékosan ki akar baszni magával, akkor ezt csinálja. Hozzá teszem, a törvény erre is lehetőséget ad.

És ha számla nélkül adómentesen költségtérítésként veszi ki, azt hogy kell számolni? Tudom, 13 millió, aprópénz, csak a technikai részletei érdekelnének, hátha kapok valami jó ötletet, hogy kell átalányra elszámolni a költségeimet

Ez f@szság, ezt csak a rohadt parlamenti tolvajoknak törvényes, mindenki másnak igazolni kell a költségeit, itt esetleg a km-er után kapott pénzzel lehet játszani, de az viszonylag aprópénz, az ember az alkalmazottainak ad így pénzt "adómentesen".

Ezt va 40-80-as sztorit valami forrással ha alátámasztanád.
Én úgy halottam, hogy ő veszi 40-ért, a Villamos művek meg 80-ért adja el, de bármilyen tényszerű adatra kiváncsi lennék.

"feltehetőleg Kapolyi után is a duplát fizetik."

Hülyének nézed? :)

"a minibálbéres vállalkozó meg akkor adócsaló, ha minden más jövedelmét feketén veszi ki.
Ha osztalékként veszi fel, bármennyire is fáj, akkor is törvényesen jár el."

És ha számla nélkül adómentesen költségtérítésként veszi ki, azt hogy kell számolni? Tudom, 13 millió, aprópénz, csak a technikai részletei érdekelnének, hátha kapok valami jó ötletet, hogy kell átalányra elszámolni a költségeimet.


Más: a 40 centért vett, 80 centért adott, havertól bugázott, országnak eladott áram utáni nyereségét azt az adóbefizetéseiből le kell vonni, hogy megkapjuk, pluszba' vagy mínuszba' van-e Kapolyi íti az országgal szemben?

Mi a baj a demagógiával egy állítólagos demokráciában?

Ha valaki a hatályos adójogszabályokat betartva adja 80 centért a 40 centes áramot, akkor van joga egy egyszerű állampolgárnak izé, megbotránkozni?

Ha a minimálbéren bejelentett, nem Kapolyinak hívott cégvezetőtől a minimálbér duplája alapján várják el a járulékokat, és ráeresztik a pitbullokat, akkor nem gáz szerinted, ha Kapolyi et. minimálbért fizet magának minden következmény* nélkül?

* következmény: mindennemű macerát is beleértve, nemcsak a jogerős elmarasztaló ítéletet

Nagy tévedés.

Kapolyi úr éppen annyit adózik, amennyit muszáj.
Semmivel sem többet.

Te többet adózol annál mint amennyit muszáj?


Kevered az adózást és az adakozást...

pedig.....

Egyéb jövedelmei ugyan a leggazdagabb képviselővé teszik,saját,milliárdos cégének vezetését minimálbérért végzi...Osztalékot ugyan felvett többszázmilliót,viszont töredékét adózza,mint a bérnek...

Nincsenek megjegyzések: